tisdag 27 maj 2008

Sveriges Bästa Mamma 29/5

1. 17 år och snart trebarnsmamma!
Omdöme:Två syskon på väg och säkert många barn som är avundsjuka på Tindra. En sällsynt mammapärla..
2. Hellyh
Omdöme:Trebarnsmamma vars barn föddes för tidigt. Stark och kärleksfull och oerhört beundransvärd mamma. Hon är dessutom mycket uppskattad som person kan ni läsa av responen och det är inte svårt att förstå.
3. Liselott
Omdöme:Tuggummiberoende stockholmstjej. Helt klart en mamma utöver det vanliga. Bloggen är dessutom väldigt rolig att läsa.
4. Sofias Träning resten av livet
Omdöme:Trots tre ungar hinner hon med ett aktivt liv, imponerande. Helt enkelt en magisk mamma.
5. Mammiluttan
Omdöme:Att ta hand om tre små barn är ett arbete och guldstjärna för tålamodet och omsorgen
6. Hemliga Haggan
Omdöme:En mamma som hatar barn. En fru som hatar män. Metoden funkar och både Pygmén och Satungen frodas och lever. En grym morsa
7. Carina
Omdöme:Hänsyn, omtanke och värme är ord som passar bra. Ensamstående till tre barn och låter inte sorgen stå i vägen för att vara en underbar mamma.
8. Prinsessans Dagbok
Omdöme:Elian har valt föräldrar med omsorg. På alla plan en exemplarisk mamma.
9. LitenTant
Omdöme:Underbar blogg som skrivs av en mamma med värme, distans och humor. Det behövs fler tanter som förebilder och yngre mammor bör läsa och ta lärdom.
10. Being Felicia
Omdöme:Prinsessorna är stolta. Som alla mammor drömmer om att leva. Aktivt och ansvarstagande på samma gång
------------------------------------------------------------------------
11. Gutegirl
Omdöme: Härlig mamma och mycket läsvärd blogg!
Omdöme:Livslust, glädje, visdom och ett handlingskraftigt temprament. Dessutom händig till tusen. Tempot är högt i bloggen och att skriva på högvarv är ett bra sätt att hinna med det viktigaste i livet: de långsamma studerna med familjen...

13. Evsi
Omdöme:Lukas och Simons växer upp i ett hem med total kärlek. Som det borde vara för alla.
14. Mamma till 4
Omdöme: Fyra ungar och den äldsta inte äldre än 8 år. Simple one of the Best
15. Novas Mamma
Omdöme:Både lekfull och skötsam. Nova får en fantastisk uppfostran.
16. Gunillas Blogg
Omdöme:Både mamma och änglamamma och sorgen har gett henne grundinsikter om livets villkor som många inte är förunnade att få. Beundransvärd både som mamma och änglamamma.
17. MammaSanna
Omdöme:Ung klok förälder med båda fötterna på jorden. Full av energi och livsglädje som hon delar med sig. Det är svårt att inte tycka om Sanna både som mamma och person.
18. Mitt liv som tonåring och mamma
Omdöme:Ludvigs allt. Det märks att han betyder mycket och får den uppmärksamhet han förtjänar. Svårt att finna en bättre mamma.
19. UngMamma15
Omdöme:Bevisar att det går att kombinera mamma-uppdraget med skolarbete. Wilma mår bra.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag röstar på Hellyh för hon är en underbar mamma som finns där för sina barn oavsett vad. Hon har fått kämpa mot samhället som har sett ner på henne för att hon var 16 år då hennes första barn föddes. Nu nästan 6½ år senare har hon 3 barn. Alla har de fötts för tidigt vilket har lett till diverse sjukdomar. Varje dag är en kamp, men hon kämpar på. <3

MissyElliot sa...

Åh, vad många nya roliga bloggar jag hittade via er sida. Är själv mamma och tycker att mammabloggar är roligast att läsa...
Ha en go söndag!
:-)

Anonym sa...

Heeerregud, hur kan ni ha glömt http://tumadre.blogg.se ??!! Hon är sveriges tredje populäraste mammablogg och världens bästa mamma! Läs igenom hennes blogg ordentligt så förstår ni......

Anonym sa...

Vad är det som avgör om man är en av "sveriges bästa mammor" ? En spontan fråga=) Hittade just hut så jag har inte hunnit kika igenom så mkt än!

Anonym sa...

håller med anonym om tumadre! starkare och bättre mamma får man leta efter! trots hennes bagage har hon ordnat upp ett underbart liv för sig själv och barnen. de kommer ha världens finaste uppväxt med en mamma som gör allt för dem i medgång och motgång! det är inte konstigt att hon klättrade så högt på listorna bara efter några månaders bloggande. hon är fantastisk!!

Anonym sa...

Vilken rolig sida! Massa roliga bloggar ju ...

Anonym sa...

Du glömde mig...jag är också mamma...;) hihi